Verzendkosten

Verzendkosten
Kralen en toebehoren worden altijd verzonden in een luchtkussen enveloppe van hoge kwaliteit. De bestellingen worden verzonden via TNT-post.  Let op : standaard brievenbuspost niet is verzekerd. Voor het verzenden van een aangetekende verzekerde verzending geldt dat de kosten voor de koper zijn, deze kosten zijn €7.50, voor rekening van de koper.

1. De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht, verzendkosten volgens tnt-post tarief. In de meeste gevallen liggen de verzendkosten tussen de 0,88 en 1,76.
2. Een standaard order wordt via brievenbus post verzonden in een luchtkussen enveloppe via TNT. Grotere bestellingen worden via de TNT-pakketservice verzonden, hierover wordt u vooraf  ingelicht. De kosten voor de verzending van deze bestelling komen voor rekening van de klant. Zodra het bedrag over is gemaakt, zal de bestelling door Marscha’s Kralen verzonden worden.
3. Voor een (eventuele) aangetekende verzending binnen Nederland betaalt de Klant 7,50
4. Het risico van de verzending wordt gedragen door de afnemer van de goederen.
5. Er gelden geen administratiekosten.
6. De order wordt gemiddeld binnen 3 dagen na ontvangst van betaling verzonden, vakantieperiodes en feestdagen uitgesloten. Indien de verzendtijd langer wordt, wordt de klant hiervan op de hoogte gesteld
7. Persoonlijk afhalen van uw order is mogelijk. De bestelling kan dan contant betaald worden (graag via email een afspraak maken voor het afhalen van uw order)