Home

Welkom

Welkom………………op de website van Marscha’s Kralen. Wat is begonnen als een hobby, is verrassend uitgegroeid tot een eigen bedrijf.

Sinds 2006 ben ik in de ban van het maken van unieke sieraden. Vanuit mijn hobby ontstond mijn passie voor het maken van sieraden.  Daarom heb ik besloten om meer mensen mee te laten genieten van deze creatieve hobby. Een gezellige avond met vriendinnen of zussen, een vrijgezellenfeest of een vrouwendag, deze sieradenworkshop zorgt altijd voor een gezellige, ontspanning middag/avond en u gaat met een prachtig sieradenset naar huis. Mooier kan het bijna niet!

Workshop Marscha’s Kralen geeft workshops bij u thuis of op een door u gekozen locatie. Wanneer u een sieradenworkshop organiseert betekent dit dat u, als dank voor het organiseren van de workshop, gratis kralen mag uitzoeken voor een 2e sieraad! Onze prijzen zijn all-inn. Voor een vast bedrag van 25 euro p.p. maken de deelnemers een ketting en een armband (of oorbellen). Alle kralen inbegrepen. Voor meer informatie zie ‘workshops’.

Uniek sieraad Vind je in de winkels net niet het juiste sieraad voor bij je nieuwe kleding? Passen de kleuren net niet of is de ketting net te lang of kort? Geef je wensen aan Marscha’s Kralen door en ik maak een uniek, bijpassend, sieraad voor je. Leuk voor een feestje of bruiloft en dat zonder extra kosten.

Kijk gerust rond, en mocht je vragen hebben, dan kun je contact met Marscha’s Kralen opnemen via mail: marschavandam1@hotmail.com

Hopelijk tot ziens!