Informatie workshops

Informatie over de sieradenworkshop
De workshops worden bij u thuis, of op een door u gekozen locatie gegeven. De workshop zelf duurt maximaal 2.5 uur. In deze tijd maakt u een ketting en een armband of 2 armbanden en een paar oorbellen. De vaste prijs per persoon voor deze gehele workshop inclusief de uitleg, gebruik van alle materialen en alle kralen is 25 euro.  Deze prijs is dus inclusief sluiting, draad, jasseron, klein materiaal en gebruik van het zeer uitgebreide assortiment aan kralen en bedeltjes. De kralen welke Marscha’s kralen hiervoor gebruiken zijn van glas, acryl, metaal, hout, schelp, metaal, metallook enz.
De workshop wordt gegeven vanaf 6 personen (of een bedrag van 150 euro). De workshop kunnen plaatsvinden op alle doordeweekse avonden, op vrijdagavond, zaterdag overdag of zaterdagavond of zondag.
Iedereen kan tijdens de workshop uit een zeer uitgebreid assortiment sieraden kiezen. Dit houdt dus in dat er tijdens een workshop verschillende technieken gedaan kunnen worden en iedereen met een uniek sieradenset naar huis gaat.
Wij berekenen een vaste prijs per deelnemer ongeacht de gebruikte materialen. Er komen dus geen extra kosten achteraf bij voor het maken van de sieraden.
Enkel de kilometers zijn bijkomende kosten. (20 km gerekend vanuit Nijverdal is inbegrepen. Daarna wordt 0,25 per km berekend).
Vanzelfsprekend zijn er tijdens de workshop voldoende voorbeelden van sieraden welke bij Marscha’s Kralen gemaakt kunnen worden aanwezig.
Heeft u nog vragen? Mailt u naar info@marschaskralen.nl en Marscha’s Kralen zal deze zo snel mogelijk beantwoorden.
Voorwaarden: bij het boeken van een workshop op locatie vragen wij een aanbetaling.   Zodra de aanbetaling bijgeschreven is, staat de boeking van een workshop vast.
.post p {margin:0px 0px 10px 0px;}